Varkensmignonette met paprika en gedroogde pruimen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
4 varkensmignonettes
1 rode paprika
1 groene paprika
1 gele paprika
150 g gedroogde pruimen
4 lente-uitjes
4 el olijfolie
20 salieblaadjes
peper & zout
paprikapoeder
Ingrédients: 
4 mignonettes de porc
1 poivron rouge
1 poivron vert
1 poivron jaune
150g de pruneaux séchés
4 jeunes oignons
4 cs d'huile d'olive
20 petites feuilles de sauge
poivre et sel
paprika
Bereiding: 

Snij de paprika’s in reepjes. Snij de lente-uitjes in stukjes van 4 cm. Kruid de varkensmignonettes met peper en zout en bak ze kort aan boven een hevig vuur. Leg ze daarna op een groot stuk aluminiumfolie. Verdeel er de salie, paprikareepjes, lente-ui en pruimen over. Bestrooien met paprikapoeder en besprenkelen met olijfolie. Vouw de folie mooi dicht en plaats de pakketjes 20 minuten op een middelmatig vuur. Bij het openen van het pakketje komen er heerlijke geuren vrij.