Vegetarische amuses

Aantal stuks: 
24
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
24 mooie witloofblaadjes
60 g amandelschilfers
100 g Cambozola, in 24 blokjes
24 grote groene, ontpitte olijven
24 hele, gezouten amandelen
100 g Philadelphia roomkaas natuur
24 gedroogde abrikozen
24 hazelnoten
100 g oude kaas
Ingrédients: 
24 belles feuilles de chicon
60 g d'amandes effilées
100 g de Cambozola en 24 petits dés
24 grosses olives vertes dénoyautées
24 amandes entières salées
100 g de fromage Philadelphia crémeux
24 abricots séchés
24 noisettes
100 g de fromage vieux
Bereiding: 

Rooster de amandelschilfers en de hazelnoten kort in een pan met antikleeflaag. Leg telkens een blokje Cambozola op een witloofblaadje en strooi er enkele amandelschilfers over. Vul de olijven rijkelijk met roomkaas en stop er een gezouten amandel bovenin. Snij de abrikozen open met een scherp mesje en stop er telkens een stukje oude kaas en een hazelnoot in.