Verfijnde broccolisoep met pesto

Aantal personen: 
10
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 liter broccolisoep (traiteurafdeling)
100 g roomkaas
2 dl culinaire room
20 kleine basilicumblaadjes
10 blaadjes peterselie
80 g geraspte Parmezaan
peper & zout
50 g pesto
10 mooie Parmezaankrullen
Ingrédients: 
1 l de soupe de brocoli (rayon traiteur)
100 g de fromage à la crème
2 dl de crème culinaire
20 feuilles de basilic
10 feuilles de persil
80 g de parmesan râpé
sel et poivre
50 g de pesto
10 beaux copeaux de parmesan
Bereiding: 

Warm de soep op. Roer er de roomkaas en de geraspte Parmezaan eronder en enkele minuten later ook de peterselie. Doe de soep in een blender en mix ze zo glad mogelijk.

Klop de room schuimig met wat peper en zout. Verdeel de soep over 10 mooie glaasjes. Schep er de room op. Werk af met een theelepeltje pesto, een stukje Parmezaan en enkele basilicumblaadjes.