Verrassende salade met biefstuk, appel en kaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
4 biefstukken
250 g gemengde salade
100 g Gorgonzola, verkruimeld
2 appels, in partjes
versgebakken ciabatta’s
100 ml SPAR rode wijnazijn
200 ml olijfolie
2 tl honing
het sap van een halve citroen
peper & zout
Ingrédients: 
4 beefsteaks
250 g de salade mixte
100 g de Gorgonzola, émietté
2 pommes en quartiers
ciabattas cuits frais
100 ml de vinaigre de vin rouge SPAR
200 ml d’huile d’olive
2 cc de miel
le jus d’un demi-citron
poivre & sel
Bereiding: 

Kruid de biefstukken met peper en zout en grill ze ongeveer 3 minuten per kant (afhankelijk van de dikte) op de barbecue of in een grillpan. Mix intussen alle ingrediënten voor de vinaigrette in de blender.

Verdeel de salade, de helft van de Gorgonzola en de appelpartjes over de borden. Overgieten met de dressing en bestrooien met peper en zout. Snijd de biefstukken in dunne plakjes, schik ze bovenop de salade en bestrooi met de rest van de kaas. Opdienen met de ciabatta’s en een lekker glas rode wijn.