Vlindertjespasta en soepkip

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1/2 gekookte soepkip
500 g farfalle (vlindertjespasta)
125 g radicchio (of witloof)
1 rode ui
1 knoflookteentje, geplet
1 rood pepertje, fijngesneden.
een handvol basilicumblaadjes
½ el olijfolie
1 Bouillonketeltje Groenten
Ingrédients: 
½ poule bouillie
500 g de farfalles (pâtes en forme de petit nœud papillon)
125 g de radicchio (ou de chicon)
1 oignon rouge
1 gousse d’ail écrasée
1 petit piment rouge finement coupé
1 poignée de feuilles de basilic
½ c. à s. d’huile d’olive
1 Marmite de Bouillon de Légumes
Bereiding: 

Snij het vlees van de soepkip in blokjes. Kook de pasta gaar. Snij intussen de radicchio en de ui in reepjes. Stoof de ui en knoflook enkele minuten aan in de olie. Voeg dan het pepertje, de radicchio en de kip toe. Nog 2 minuten bakken en er dan het bouillonketeltje onder roeren. Meng er de uitgelekte pasta onder en werk af met basilicum.