Warme rodekoolsalade met geitenkaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 kleine rodekool, in reepjes
1 Granny Smith, in hapklare stukken
1 rode ui, in ringetjes
1 knoflookteentje, geplet
2 el balsamico-azijn
2 el olijfolie
200 g geitenkaas
peper & zout
125 g geroosterde walnoten
Ingrédients: 
1 petit chou rouge, en lamelles
1 Granny Smith, en petits morceaux
1 oignon rouge, en anneaux
1 gousse d'ail, écrasée
2 cs de vinaigre balsamique
2 cs d'huile d'olive
200 g de fromage de chèvre
poivre & sel
125 g de noix rôties
Bereiding: 

Fruit de ui en knoflook in de olijfolie tot ze zacht zijn. Roer dan de balsamico onder. Nog 1 minuutje verder laten bakken. Voeg de rodekool toe. Goed omroeren en 5 minuten laten bakken. Op smaak brengen met peper en zout en de appelstukjes en noten toevoegen. Verkruimel hier de geitenkaas over