Watermeloenlolly’s

Aantal stuks: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
40 minuten
Ingrediënten: 
4 el suikersiroop
een handvol basilicum, grof gehakt
750 g vruchtvlees van watermeloen, in blokjes
2 el limoensap
1/2 klein rood pepertje, heel fijn gesneden
2 el zout
Ingrédients: 
4 cs de sirop de sucre
une poignée de basilic, haché gros
750 g de la chair d'une pastèque, en dés
2 cs de jus de citron vert
½ petit piment rouge, haché très finement
2 cs de sel
Bereiding: 

Warm de suikersiroop op en laat de basilicum er 5 minuten in trekken. Volledig af laten koelen en door een zeefje gieten. Samen met de watermeloenblokjes en het limoensap in een blender doen en tot en zacht mengsel mixen. In de vormpjes gieten en minimaal 5 uur in de diepvries plaatsen. Meng het zout onder het pepertje en blijf hakken met een mes tot het zout roze ziet. Strooi zoveel van dit zout over je watermeloenlolly’s als je zelf lekker vindt.