Wokschotel met varkensvlees

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
12 minuten
Ingrediënten: 
2 el sojasaus
2 tl worcestersaus
2 el oestersaus
1 ui, grof gehakt
2 knoflookteentjes, geplet
400 g varkensvlees, in reepjes
1 wortel, in lucifers
200 g Aziatische noedels
100 g sluimererwten, gehalveerd
½ rode paprika, in reepjes
6 el kippenbouillon
peper & zout
1 lente-ui, in fijne reepjes
Bereiding: 

Meng de sojasaus, worcestersaus, oestersaus, ui en look onder elkaar. Doe deze marinade samen met het vlees 10 minuten in een plastic zak. Kook de noedels en giet ze af.

Roerbak het vlees een minuutje of vier. Voeg dan de wortel, sluimererwten en rode paprika toe. Bak ze 3 minuten mee. Giet er de bouillon bij en voeg de noedels toe. Nog even goed door laten warmen en op smaak brengen met peper en zout. Voor het opdienen bestrooien met lente-ui.

Tip: Je kunt het varkensvlees ook makkelijk vervangen door kip.