Wrap met guacamole en zalm

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
4 tortilla’s
1 pot guacamole dip van Old El Paso
300 g zalm, in kleine blokjes
1 rode ui, fijngesneden
1 groen pepertje, in ringetjes
2 tomaten, in plakjes
1 limoen
een handvol koriander, fijngehakt
peper & zout
1 el olijfolie
100 g maïs uit blik
Ingrédients: 
4 tortillas
1 pot de sauce au guacamole d'Old El Paso
300 g de saumon, en petits dés
1 oignon rouge, finement coupé
1 piment vert, en petits anneaux
2 tomates, en tranches
1 citron vert
une poignée de coriandre, hachée finement
poivre & sel
1 cs d'huile d'olive
100 g de maïs en boîte
Bereiding: 

Kruid de zalm met peper en zout en bak hem kort in de olijfolie. Besprenkel hem met limoensap en verdeel hem daarna samen met de andere ingrediënten over de tortilla’s. Niet al te stevig oprollen, maar vast steken met een tandenstoker.