Zeevruchtenpasta

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
2 el citroensap
2 el mosterd
1 el wijnazijn
4 el olijfolie
1 geplet knoflookteentje
250 g pasta naar keuze
20 kleine coquilles
250 g gepelde scampi’s
20 kerstomaatjes (gehalveerd)
150 g feta (verkruimeld)
1 tl gedroogde oregano
peper & zout
Ingrédients: 
2 cs de jus de citron
2 cs de moutarde
1 cs de vinaigre de vin
4 cs d'huile d'olive
1 petite gousse d'ail écrasée
250 g de pâtes au choix
20 petites coquilles
250 g de scampis épluchés
20 tomates cerise coupées en deux
150 g de feta émietté
1 cc d'origan séché
poivre et sel
Bereiding: 

Snij de scampi’s in ongeveer dezelfde grootte als de coquilles. Meng het citroensap, de mosterd, de azijn en de look zorgvuldig onder elkaar. Roer er langzaam de olijfolie onder. Verder op smaak brengen met peper en zout. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Voeg de laatste 2 minuten de coquilles en scampi’s toe. Afgieten en lichtjes laten afkoelen. Meng er dan voorzichtig de tomaatjes, feta en oregano onder. Voeg ten slotte de dressing toe. Kan koud of lauw gegeten worden.