Zwarte pens met peperkoek en appeltjes

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
4 zwarte pensen, in plakjes
12 plakjes peperkoek
4 jonagoldappels, in blokjes
boter
2 el kandijsuiker
enkele takjes krulpeterselie
Ingrédients: 
4 boudins noirs, en rondelles
12 tranches de pain d’épices
4 pommes Jonagold, en dés
beurre
2 cs de sucre candi
quelques branches de persil frisé
Bereiding: 

Smelt een klontje boter in een pan en bak de appelblokjes goudbruin. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Bak de plakjes worst gaar in hete boter en rooster de peperkoek langs beide kanten in antiaanbakpan.

Leg drie sneetjes peperkoek op elk bord, leg er de plakjes pens op en schep er de appeltjes bovenop. Garneer met de peterselie.