Zweeds kabeljauwslaatje

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
10 min
Ingrediënten: 
2 el yoghurt
2 el mayonaise
1 el olijfolie
1 el citroensap
250 g gebakken kabeljauw
1 el kappertjes
2 el augurken, fijngehakt
2 el dille, fijngehakt + extra
Meergranenbrood
roze peperkorrels
peper & zout
Ingrédients: 
2 cs de yaourt
2 cs de mayonnaise
1 cs d’huile d’olive
1 cs de jus de citron
250 g de cabillaud cuit
1 cs de câpres
2 cs de cornichons hachés fin
2 cs d’aneth hachée finement
pain multicéréales
poivre rose en grains
poivre & sel
Bereiding: 

Meng de yoghurt met de mayonaise, olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout. Plet de vis met een vork fijn en meng er de dressing onder. Doe er de kappertjes, de augurken en de dille bij en roer goed om. Proef en breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout. Beleg enkele sneetjes brood met het slaatje en garneer met dille en roze peperkorrels.