Bataatsticks

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
1 kg zoete aardappelen
de blaadjes van 8 takjes tijm
de geraspte schil van een citroen
2 el olijfolie
zeezout
Ingrédients: 
1 kg de patates douces
les feuilles de 8 petites branches de thym
l’épluchure râpée d’un citron
2 cs d’huile d’olive
sel de mer
Bereiding: 

Schil de zoete aardappelen en snij ze in gelijkmatige lange frites met een dikte van 0,5 cm. Meng er de tijm, citroenschil, olijfolie en flink wat zeezout onder. Leg de sticks in één laag op een bakplaat met bakpapier en plaats ze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 220°. Opdienen met dipsausjes naar keuze, bijvoorbeeld groene pesto, tartaarsaus of yoghurt met tuinkruiden.