Couscous met kip

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
125 g pijnboompitten
5 el olijfolie
100 g zwarte olijven
300 g couscous
100 g half-gedroogde tomaatjes
3 gestoomde kipfilets, in reepjes
40 g rozijnen
2 el balsamico
peper & zout
Ingrédients: 
125 g de pignons de pin
5 c. à s. d’huile d’olive
100 g d’olives noires
300 g de couscous
100 g de tomates semi-séchées
3 filets de poulets cuits à la vapeur et coupés en lamelles
40 g de raisins secs
2 c. à s. de vinaigre balsamique
poivre & sel
Bereiding: 

Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng er daarna de half gedroogde tomaatjes, de pijnboompitten, de olijven de kip, de rozijnen, de balsamico en 5 eetlepels olijfolie onder. Afkruiden met peper en zout. 20 minuten laten rusten alvorens te serveren, zodat de smaken goed door elkaar kunnen dringen.