Crêpes Suzette

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 min
Bereidingstijd: 
10 min
Ingrediënten: 
geraspte schil van 1 sinaasappel
5 el Grand Marnier
4 bolletjes mokka of vanille ijs
enkele muntblaadjes
boter
Voor het beslag:
100 g zelfrijzende bloem
350 ml melk
1 pakje vanillesuiker
2 eieren
Ingrédients: 
épluchure râpée d’une orange
5 cs de Grand Marnier
4 petites boules de glace mokka ou vanille
quelques feuilles de menthe
beurre
Pour la pâte:
100 g de farine fermentante
350 ml de lait
1 sachet de sucre vanillé
2 œufs
Bereiding: 

Meng alle ingrediënten voor het beslag en roer glad. Verhit boter in een koekenpan en bak pannenkoekjes van het beslag. Vouw de pannenkoekjes in vieren. Neem een grote pan en leg de gevouwen pannenkoekjes erin. Giet er de Grand Marnier over, laat opwarmen en flambeer. Schik een pannenkoekje op elk bord, leg er een bolletje ijs op en garneer met de sinaasappelrasp en een blaadje munt.