Cubaans varkenshaasje

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Voorbereidingstijd: 
140 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
2 varkenshaasjes
4 el vers sinaasappelsap
4 el vers pompelmoessap
4 el tequila
2 el fijngehakte koriander
1 tl gedroogde oregano
2 fijngehakte knoflookteentjes
½ tl zout
½ fijngehakt rood pepertje
2 avocado’s
1 blik rode bonen
1 blik ongezoete maïskorrels
1 el olijfolie
Ingrédients: 
2 filets de porc
4 cs de jus d'orange frais
4 cs de jus de pamplemousse frais
4 cs de tequila
2 cs de coriandre finement hachée
1 cc d'origan séché
2 petites gousses d'ail finement hachées
½ cc de sel
½ piment rouge finement haché
2 avocats
1 boîte de haricots rouges
1 boîte de grains de maïs non sucrés
1 cs d'huile d'olive
Bereiding: 

Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Meng er de uitgelekte bonen, de maïs en de olie onder. In de koelkast plaatsen. Meng alle overige ingrediënten onder elkaar en marineer hier het vlees 2 uur in. Bak de varkenshaasjes op een hevig vuur gedurende 15 minuten (regelmatig omdraaien). Het vlees mag nog mooi roze zijn. Opdienen met de avocadosla.