Escalope met 2 soorten kaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
4 kalfslapjes van 150 g
150 g bloem
230 g paneermeel
2 losgeklopte eieren
100 g geraspte Grana Padano
peper & zout
4 el olijfolie
4 el boter
8 grote plakjes buffelmozzarella
1 pot Miracoli Basilico saus (530 g)
basilicumblaadjes
Ingrédients: 
4 escalopes de veau de 150 g
150 g de farine
230 g de chapelure
2 œufs battus
100 g de Grana Padano râpé
poivre & sel
4 cs d'huile d'olive
4 cs de beurre
8 grandes tranches de mozzarella de bufflonne
1 pot sauce Miracoli Basilico (530 g)
petites feuilles de basilic
Bereiding: 

Meng een beetje peper en zout onder de bloem en meng de Grana Padano onder het paneermeel. Klop de kalfslapjes mooi plat en haal ze dan vervolgens door de bloem, de eieren en het paneermeel. Doe per escalope een eetlepel boter en olijfolie in de pan en bak het vlees tot het goudbruin gekleurd is. Doe de basilicumsaus in een ovenschotel en leg er het vlees in. Schik op ieder lapje 2 plakjes buffelmozzarella. Plaats dit 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Voor het opdienen bestrooien met verse basilicum.