Gevulde aardappel met soepvlees

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
75 minuten
Ingrediënten: 
250 g gekookt soepvlees
4 grote aardappelen
2 el olijfolie
125 g geraspte cheddar
4 el zure room
fijngesneden bieslook
zeezout
Ingrédients: 
250 g de bouilli
4 grosses pommes de terre
2 c. à s. d’huile d’olive
125 g de cheddar râpé
4 c. à s. de crème épaisse
ciboulette émincée
sel de mer
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 185°. Wrijf de aardappelen in met de olie, prik er enkele keren in met een vork en plaats ze op een bakplaat met een beetje zeezout. Bak ze een uur tot 75 minuten.

Bak het vlees kort aan in olijfolie. Snij de aardappel van de bovenkant in en prak de binnenkant voorzichtig frijn. Schik er het vlees en de kaas op. Afwerken met een lepel zure room en bieslook.