Haring met yoghurt

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
16 hapklare stukjes zure haring
1 rode ui
1 el boter
2 el rode wijnazijn
2 el honing
2 el water
250 g yoghurt met vanille-aroma
olijfolie
bieslook
Ingrédients: 
16 filets de harengs au vinaigre (prêts à l’emploi)
1 oignon rouge
1 c. à s. de beurre
2 c. à s. de vinaigre de vin rouge
2 c. à s. de miel
2 c. à s. d’eau
250 g de yaourt à la vanille
huile d’olive
ciboulette
Bereiding: 

Snij de ui heel dun en bak hem zacht in de boter. Roer er de wijnazijn, het water en de honing onder. Laat dit 10 minuten inkoken. Schep telkens een mooie eetlepel yoghurt in een schaaltje, giet er een beetje olijfolie rond en leg een stukje haring op de yoghurt. Verdeel de uien er bovenop en werk af met enkele bieslooksprietjes.