Involtini Borsalino

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
4 kalfslapjes
4 plakken Parma-ham
1 bol mozzarella
een handvol rucola
20 sprietjes bieslook, fijngesneden.
2 dl witte wijn
50 g boter
3 el zonnebloemolie
peper & zout
Ingrédients: 
4 escalopes de veau
4 tranches de jambon de Parme
1 boule de mozzarella
une poignée de rucola
20 brins de ciboulette, finement coupés
2 dl de vin blanc
50 g de beurre
3 cs d'huile de tournesol
poivre & sel
Bereiding: 

Klop het vlees zo dun mogelijk. Verdeel de mozzarella in 8 plakjes. Leg op ieder lapje vlees een plak Parma-ham, 2 plakjes mozzarella en een viertal rucolablaadjes. Stevig oprollen en vaststeken met een tandenstoker. Bak de rolletjes 7-8 minuten in de zonnebloemolie. Regelmatig omdraaien en pas op het laatst kruiden met peper en zout.

Haal het vlees uit de pan en deglaceer de pan met de witte wijn. Tot de helft laten inkoken en er dan de boter onder roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Voeg de bieslook toe en leg de involtini nog kort in de saus. Lekker met tagliatelle.