Koteletten in een bier-dragonmarinade

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
4 koteletten
2 geplette knoflookteentjes
1 el gedroogde of verse dragon
3 el balsamico
1 flesje donker bier naar keuze
olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
4 côtelettes
2 gousses d'ail écrasées
1 cs d'estragon séché ou frais
3 cs de vinaigre balsamique
1 petite bouteille de bière brune au choix
huile d'olive
poivre & sel
Bereiding: 

Meng de knoflook, dragon, balsamico en het bier tot een marinade en giet die over de koteletten. Laat het vlees minstens 1 uur afgedekt marineren in de koelkast. Haal het vlees uit de marinade, laat het op kamertemperatuur komen en borstel het in met olijfolie. Bak de koteletten ongeveer 7 minuten per kant. Kruid ze pas daarna met peper en zout. Opdienen met een fris slaatje en een gepofte aardappel.