Lasagne met feta en groenten

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
40 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
3 el vloeibare Solo
500 g SPAR kant-en-klare soepgroenten
1 tl gedroogde tijm
700 g gezeefde tomaten
200 g feta, in blokjes
5 dl bechamelsaus
250 g voorgekookte lasagnebladen
75 g geraspte gruyère
peper & zout
Ingrédients: 
3 cs de Solo liquide
500 g de légumes préparés pour potage SPAR
1 cc de thym séché
700 g de tomates tamisées
200 g de feta, en cubes
5 dl de sauce béchamel
250 g de feuilles de lasagne précuites
75 g de gruyère râpé
poivre & sel
Bereiding: 

Bak de groenten 5 minuten in de vloeibare Solo. Meng er de tijm onder. Voeg de gezeefde tomaten toe en laat dit 15 minuten sudderen. Van het vuur halen en de feta er onder roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Hou 2 dl bechamelsaus apart. Verdeel wat van de overige saus over de bodem van een ovenschotel. Leg er 2 met bechamel bestreken lasagnebladen op en bedek met groentesaus. Blijf dit herhalen tot de ingrediënten op zijn. Giet er de apart gehouden bechamelsaus over en bestrooi met geraspte gruyère. Plaats de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.