Lookbroodjes

Aantal personen: 
10
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
2 stokbroden
180 g echte boter, gezouten
2 geplette knoflookteentjes
2 el fijngehakte zwarte olijven
2 el zongedroogde tomaten, fijngesneden
1 el fijngesneden bieslook
2 el fijngesneden basilicum
1 tl grof zeezout
Ingrédients: 
2 baguettes
180 g de beurre salé véritable
2 gousses d’ail écrasées
2 c. à s. d’olives noires hachées
2 c. à s. de tomates séchées au soleil émincées
1 c. à s. de ciboulette hachée
2 c. à s. de basilic haché
1 c. à c. de gros sel de mer
Bereiding: 

Snij het brood in plakjes van 1,5 cm, maar hou ze tegen elkaar. Meng alle andere ingrediënten. Smeer de verkregen lookboter boter op twee kanten van de broodplakjes. Verpak ze in aluminiumfolie en plaats ze 15 minuten in en voorverwarmde oven van 200°.