Omeletrolletjes met geitenkaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
2 el ongezouten boter
6 eieren
peper & zout
2 el room
100 g geitenkaas
2 el zwarte olijventapenade
paprikapoeder
rucola
Ingrédients: 
2 c. à s. de beurre doux
6 œufs
sel et poivre
2 c. à s. de crème
100 g de fromage de chèvre
2 c. à s. de tapenade d’olives noires
paprika moulu
roquette
Bereiding: 

Klop de eieren los met de room, peper en zout. Bak hier 2 dikke, mooi gekleurde, vaste omeletten van in de boter. Smeer er de tapenade op en verdeel er de geitenkaas over. Lichtjes bestrooien met paprikapoeder en stevig oprollen. In stukjes snijden en opdienen op een bedje van rucola.