Panini met peer en Passendale

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 ciabattabrood
4 el olijfolie
4 plakken Passendale Caractère
2 zoete peren, in schijfjes
2 el honing
peper & zout
200 g rucola of jonge spinazieblaadjes
Ingrédients: 
1 ciabatta
4 c. à s. d’huile d’olive
4 tranches de Passendale Caractère
2 poires bien sucrées coupées en rondelles
2 c. à s. de miel
poivre & sel
200 g de roquette ou de jeunes pousses d’épinards
Bereiding: 

Verdeel de ciabatta in 4 gelijke delen en snij die doormidden. De 2 kanten rijkelijk besprenkelen met olijfolie en er dan vervolgens de kaas, peren en spinazie of rucola opleggen. Op smaak brengen met peper, zout en honing, toedekken en goed aandrukken. Opwarmen in een tosti- of paninimachine of onder de grill, tot de kaas gesmolten is.