Parma-ham met veel zoets

Aantal personen: 
10
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
30 plakken Parma-ham
1 honingmeloen
2 avocado’s
1 mango
1 rood pepertje, in heel fijne ringetjes
2 komkommers
een handvol munt, fijngesneden
het sap van 2 limoenen
6 el olijfolie
peper uit de molen
4 el bruine suiker
Ingrédients: 
30 tranches de jambon de Parme
1 melon jaune
2 avocats
1 mangue
1 petit piment rouge coupé en fines rondelles
2 concombres
une poignée de menthe ciselée
le jus de 2 citrons verts
6 c. à s. d’huile d’olive
poivre du moulin
4 c. à s. de cassonade
Bereiding: 

Haal bolletjes uit de meloen, snij de mango en avocado’s in fijne plakjes. Snij de komkommers in dunne plakken en rol die op. Snij de ham in fijne reepjes. Roer het limoensap, de olijfolie, de suiker en peper tot een vinaigrette. Schik het fruit, de komkommer en de ham op 10 borden. Besprenkelen met de vinaigrette en bestrooien met munt en peperringetjes.Haal bolletjes uit de meloen, snij de mango en avocado’s in fijne plakjes. Snij de komkommers in dunne plakken en rol die op. Snij de ham in fijne reepjes. Roer het limoensap, de olijfolie, de suiker en peper tot een vinaigrette. Schik het fruit, de komkommer en de ham op 10 borden. Besprenkelen met de vinaigrette en bestrooien met munt en peperringetjes.