Quiche met gehakt

Aantal personen: 
2
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
25 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
1 kant-en-klaar bladerdeeg
1 ui, fijngesneden
3 knoflookteentjes, fijngesneden
300 g gemengd gehakt
2 el olijfolie
1 dl melk
150 g verse spinazie
peper & zout
nootmuskaat
100 g roomkaas met fijne kruiden
125 g geraspte gouda
Ingrédients: 
1 pâte feuilletée prête à l’emploi
1 oignon, coupé finement
3 gousses d’ail, coupées finement
300 g de haché mélangé
2 cs d’huile d’olive
1 dl de lait
150 g d’épinard frais
poivre & sel
noix de muscade
100 g de fromage à la crème aux fines herbes
125 g de Gouda râpé
Bereiding: 

Bedek een taartvorm met het bladerdeeg en prik er meermaals in met een vork. Bak het gehakt in de olijfolie kruimig. Laat de ui en look enkele minuten mee bakken. Blussen met de melk en dan de spinazie er onder mengen. Na enkele minuten flink op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. Meng er vervolgens de roomkaas onder. Verdeel dit mengsel over het bladerdeeg en strooi er de gouda over. Plaats de vorm 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°.