Quiche met zalm en broccoli

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
55 minuten
Ingrediënten: 
250 g broccoli
200 g zalmfilet
1 ui (gesnipperd
3 eieren
25 cl room
150 g geraspte kaas
1 bladerdeeg
boter
peper en zout
1 el verse dille (fijngesneden)
Ingrédients: 
250 g de brocoli
200 g de filet de saumon
1 oignon (en petits morceaux)
3 oeufs
poivre & sel
1 cs d'aneth frais (coupé finement)
25 cl de crème
150 g de fromage râpé
1 pâte feuilletée
beurre
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de broccoli 5-8 minuten beetgaat in licht gezouten water. Klop ondertussen de eieren los met de room en meng er de kaas onder. Kruiden met peper, zout en verse dille. Smeer de bakvorm in met wat boter en schik het bladerdeeg erin. Doe de broccoli, zalm en ajuin in de bakvorm. Giet het ei-room-kaasmengsel erover en laat 45 minuten garen in de oven op 200°C