Rijkelijke rundercarpaccio

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 min
Bereidingstijd: 
5 min
Ingrediënten: 
400 g rundercarpaccio
60 g foie gras
4 verse vijgen
2 el olijfolie
1 el truffelolie
70 g rucola
peper & zout
verse tijm
balsamicoazijn
Ingrédients: 
400 g de carpaccio de bœuf
60 g de foie gras
4 figues fraîches
2 cs d’huile d’olive
1 cs d’huile à la truffe
70 g de rucola
poivre & sel
thym frais
vinaigre balsamique
Bereiding: 

Verdeel de carpaccio over 4 borden. Kruid met peper en zout. Snij de vijgen in vier partjes en verdeel over het vlees. Verdeel ook de foie gras over de borden. Leg een bosje rucola op elk bord en bedruppel met een mix van olijf- en truffelolie.
Strooi verse tijm over de borden en werk af met wat balsamico azijn.