Rucola met gegrilde perzik

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingrediënten: 
6 perziken
250 g kleine mozzarellaballetjes
200 g rucola
100 g pijnboompitten
5 el balsamico
olijfolie
Ingrédients: 
6 pêches
250 g de petites boules de mozzarella
200 g de rucola
100 g de pignons de pin
5 cs de vinaigre balsamique
huile d'olive
Bereiding: 

Schil de perziken en snij ze in partjes. Leg die op een ingeoliede grill tot ze bruine lijntjes beginnen te vertonen. Van het vuur halen en licht af laten koelen. Verhit intussen de balsamico en laat hem tot de helft inkoken. Rooster tegelijk de pijnboompitten in een pan met antikleeflaag. Doe de rucola in een kom en strooi er de perzikpartjes, de mozzarellaballetjes en de pijnboompitten over. Besprenkelen met de gereduceerde balsamico.