Varkenshaasje met witte bonen en salie

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
600 g varkenshaasje
3 el boter
200 g penne
peper & zout
300 g witte bonen in tomatensaus
2 el olijfolie
1 el verse salieblaadjes, fijngesneden
Ingrédients: 
600 g de filet pur de porc
3 cs de beurre
200 g de pennes
poivre & sel
300 g de haricots blancs en sauce tomate
2 cs d'huile d'olive
1 cs de feuilles de sauge fraîche, coupées fin
Bereiding: 

Kruid het vlees met peper en zout en kleur het in de boter. Plaats het daarna nog 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Kook intussen de penne beetgaar in zoutwater. Afgieten en het kookwater opvangen. Meng enkele eetlepels van dat water en de olijfolie onder de pasta. Roer de salie onder de bonen in tomatensaus en warm ze op. Meng er daarna de penne onder. Verdeel de bonen en pasta over de borden en leg er enkele plakjes varkenshaasje op